Taler ud om Kasper Schmeichel: Han er mere irriteret end nogensinde

27/11/2023 08:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Srdjan Stevanovic - UEFA/UEFA via Getty Images
Den danske målmand er 'mere irriteret end nogensinde', da han på det seneste har været udsat for kritik.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at den seneste landskampspause har været hård for Kasper Schmeichel.

Den danske målmand har fået stor kritik for sine præstationer i kampene mod Slovenien og Nordirland. Ikke nok med det, så er der også blevet stillet spørgsmålstegn ved, om han er den rette mand til at vogte målet.

Han har især fået kritik for Sloveniens scoring til 1-1 samt Nordirlands mål til 1-0. Sidstnævnte har flere endda beskrevet som et decideret drop, som skulle have været reddet.

Schmeichel har ikke selv udtalt sig som den massive kritik, som han har fået på det seneste. Derimod afsluttede han sine pligter med det danske landshold, og rejste derefter retur til Belgien, hvor han til daglig spiller i Anderlecht.

Her har de også fået at føle, at der har været kritik af den danske målmand. Der stilles nemlig også spørgsmålstegn ved, om han burde være førstemålmand i den belgiske klub.

Men nu har Anderlecht-træner Brian Reimer valgt at udtale sig om situationen. Han har gjort det klart, at den store mængde kritik har påvirket den danske målmand. Faktisk skulle det have medført, at han er meget irriteret over det.

"Han er nu mere irriteret end nogensinde over, at han blev kritiseret," siger han til belgiske Het Nieuwsblad.

Reimer er overbevist om, at kritikken udelukkende vil motivere Schmeichel yderligere, så han kan modbevise sine kritikere.

"Jeg kender Kasper godt nok til at vide, at han nu vil være mere motiveret end nogensinde for at bevise, at kritikerne tager fejl. Han vil komme stærkt tilbage," siger han.