TV 2-eksperten David Nielsen om rødt kort: “Jeg elsker det”

22/09/2023 18:00

|

Jesper Bengtson

TV 2-eksperten er ellevild med situationen.

Mest læste i dag

Det er ganske normalt, at gode mål og spektakulære assists kan få fodboldentusiaster op i gear.

Men et rødt kort til Ajax-spilleren Silvano Vos og især reaktionen dertil var noget, David Nielsen elskede at være vidne til, da den hollandske storklub mødte Marseille torsdag aften.

Det skriver TV 2 Sport.

Ajax-spilleren var indforstået med, at han blev vist ud, da han bremsede en farlig situation i kampens overtid, hvilket førte til hans andet gule kort. 

Netop det faktum at der var tale om en potentiel scoringsmulighed gør det røde kort det hele værd ifølge David Nielsen, der også var vild med fansenes reaktion, der stod på klapsalver:

“Det er ikke skæbnesvangert i fodbold at få et rødt kort. Jeg elsker reaktionen. Jeg elsker reaktionen fra Vos, og jeg elsker reaktionen fra Ajax' fans, da han går fra banen”, siger han og fortsætter:

“Han gør alt, hvad han kan og stopper situationen. Der er ikke særlig lang tid tilbage. Han stopper et angreb, og han gør det med intensitet. Det her, det er smukt, smukt, smukt.”

Ikke selv tilfreds

Den blot 18-årige Silvano Vos lagde efter kampen ikke skjul på, at han ikke var helt tilfreds med det første gule kort:

“Den første (tackling) var virkelig ingenting. Jeg spiller bare bolden. Men den anden var til gult”, sagde han til det hollandske medie AD.

Den unge mand, der først kom på banen i anden halvleg, påpeger selv, at han nogle gange skal holde lidt igen, og at han skal blive klogere på det punkt.