Fans raser mod Bruno Fernandes over udtalelse efter nederlag til Bayern München

Af: Nicolai Busekist

|

22/09/2023 06:04

Manchester Uniteds fans er rasende på Bruno Fernandes, efter hans udtalelse i kølvandet på nederlaget til Bayern München.

Mest læste i dag

Onsdag aften tabte Manchester United til Bayern München i Champions League. Mange af klubbens fans havde håbet på, at de kunne overraske den tyske storklub, men sådan gik det ikke.

Derimod fik Bundesliga-klubben åbnet ballet med en scoring, efter et stort drop fra Andre Onana. Derefter fik Serge Gnabry gjort det til 2-0, inden Rasmus Højlund reducerede til 2-1 i starten af anden halvleg.

Kort tid efter blev Bayern tildelt et straffespark, som Harry Kane udnyttede. Derefter blev det gjort til 3-2 af Casemiro, inden Mathys Tel scorede til 4-2. I de sidste sekunder scorede Fernandes til 4-3, men der var ikke tid til at udligne.

Efter kampen kom den portugisiske stjerne med en udtalelse, som har vakt vrede hos klubbens fans.

"Ingen ville forvente, at vi kom til Bayern og scorede tre mål. Jeg tror, ikke, at nogen ville forvente, at vi kæmpede for resultatet og forsøgte at få noget ud af kampen," sagde han ifølge Sportbible.

På de sociale medier er der flere af klubbens fans, der har reageret på udtalelsen, og det har de bestemt ikke gjort i positive vendinger.

"Forestil dig, at Manchester Uniteds kaptajn siger dette... Fra Roy Keane til dette," skrev en bruger på det sociale medie X

"Det her er så pinligt," lød det fra en anden.

"Vi er faldet ned i Grand Canyon. Vores fans synes faktisk om denne fyr og tror, han kan føre os til succes. Vi er kogte," skrev en tredje.

"Jeg elsker Bruno, men det her er forfærdeligt," kommenterede en fjerde.

"Det her er flovt for at være ærlig," skrev en femte.

Det er derfor ganske tydeligt, at der ikke er blevet taget godt imod kaptajnens udtalelser. Han har dog ikke kommenteret på de mange negative kommentarer, det har medfødt på de sociale medier.