Ung stjerne har presset Christian Eriksen ud af Manchester United

01/04/2024 13:31

|

Nicolai Busekist

Foto: Tim Clayton/Getty Images
Manchester United er klar til at skille sig af med Christian Eriksen, hvilket der er en helt særlig årsag til.

Mest læste i dag

Christian Eriksen får lov til at forlade Manchester United permanent denne sommer. Danskeren, der for nylig indrømmede at have givet udtryk for frustrationer over sin manglende spilletid overfor Erik ten Hag, nærmer sig det sidste år af sin kontrakt på Old Trafford.

United er derfor åbne over for muligheden for et salg, da Eriksen har kæmpet for at få spilletid i lyset af Kobbie Mainoos store gennembrud. Det skriver Mirror.

De Røde Djævle ser det engelske talent Mainoo, som er i forhandlinger om en ny langsigtet kontrakt, som en figur, de kan bygge deres nye midtbane op omkring. Derfor forventes det, at han vil spille en stor rolle i Sir Jim Ratcliffe-æraen.

Eriksen ser ud til at blive en af de første ofre for det nye regime, som vil lægge ekstra vægt på at underskrive yngre spillere. Wolves' Joao Gomes er blandt flere stjerner, der vækker beundring.

Galatasaray er en af de klubber, der allerede har vist interesse for den 32-årige dansker. Den tidligere Tottenham-spiller var også populær under et kort ophold i Brentford i 2022, hvor han vendte tilbage til fodbolden efter sit hjertestop ved EM i 2020.

Det er endnu uklart, om Brentford ville være interesserede i at bringe den danske landsholdsspiller tilbage til London. United vil tjene penge på Eriksen uanset hvad, da han blev hentet på en fri transfer fra deres Premier League-kolleger.

Inden denne weekends kampe havde Eriksen kun spillet 37 minutter af Uniteds seneste syv Premier League-kampe og var en ubrugt indskifter i seks af disse.