De bliver kaldt de svageste: Derfor kalder Kevin Magnussen det et paradoks

Af: Emil Martesen

|

08/09/2023 14:15

Formel 1
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Kevin Magnussen lægger ikke skjul på, at det er et paradoks.

Mest læste i dag

Der har ikke været meget at skrive hjem om for det amerikanske hold i indeværende sæson.

Men ikke desto mindre, så beholder den danske racerkører Kevin Magnussen sine optimistiske briller på, når han forholder sig spørgsmålet om den kommende sæson.

Man skal nemlig ikke spole tiden ret langt tilbage, før det så dagens lys, at både Kevin Magnussen og hans holdkammerat, har fået deres kontrakter forlænget, så de også gælder i den kommende sæson.

Og den danske racerkører understreger, at selvom Haas har haft en af de svageste biler denne sæson, er teamets fundament stærkt, og han forventer en markant forbedring i den nærmeste fremtid:

"Det er bestemt en af ​​de svageste [weekender], tror jeg, men jeg tror stadig på, at holdet er på et stærkere sted, end det har været", sagde han i kølvandet på weekendens skuffende Grand Prix, inden han fortsatte:

”Det er bare et paradoks, at vi nok har en af ​​de svageste biler, vi har haft. Med det stærke fundament, som jeg ser i holdet, tror jeg, vi kan gøre det meget bedre, og jeg tror, ​​vi vil gøre det meget bedre. Så det er virkelig et tålmodighedsspil. Det handler om virkelig at holde det ud med det, vi har i øjeblikket og vente på bedre ting".

Han opfordrer derfor til tålmodighed og fastholder, at holdet er i en stærkere position, end det ser ud til.

Det skriver racefans.