Mick Schumacher mistede sit sæde hos Kevin Magnussens Haas: Nu retter han hård kritik

06/09/2023 15:44

|

Emil Martesen

Han lægger ikke fingre imellem.

Mest læste i dag

Mick Schumacher, søn af den legendariske Formel 1-kører Michael Schumacher, står over for en usikker fremtid i sporten, efter en særdeles turbulent afslutning hos det amerikanske team Haas.

Den unge tysker har ikke lagt skjul på hans kritik af Haas for deres behandling af ham, efter at have tilbragt to sæsoner med teamet, som ikke præsterede optimalt i 2022 og 2023.

Mick Schumacher, der nu tjener som reservekører for Mercedes, har fået en smagsprøve på, hvordan en mere succesfuld organisation opererer, og dette har givet ham et nyt perspektiv på sin tid hos Haas:

"Jeg kan se nu, hvordan det skal være. Mine to år [med Haas] viste mig ikke det. [Du kan ikke] antage, at en kører vil præstere sit bedste, hvis du ikke støtter ham i på den rigtige måde. Folk vil aldrig give dig blomster, du skal selv plukke dem. Det ved jeg nu", lyder det fra den tyske racerkører til Sky Deutschland.

Denne kritik kommer efter Haas' beslutning om at erstatte Mick Schumacher med Nico Hulkenberg, en beslutning der blev truffet af teamchef Günther Steiner.

Og på trods denne modgang, er Mick Schumacher fast besluttet på at bevise, at han fortjener en plads i Formel 1:

"Emnet er alt andet end lukket for mig. Tilbageslag gør dig kun stærkere. Min ild brænder for Formel 1, og jeg vil kæmpe hårdt for at vende tilbage til startgitteret".

Mens mulighederne for en køreplads i 2024 synes begrænsede, med få teams, der foretager større ændringer i deres køreropstillinger, holder Mick Schumacher fast i håbet om at finde en ny begyndelse i sporten.

I denne kritiske fase af sin karriere, står Mick Schumacher ved en skillevej, hvor han er fast besluttet på at genoplive sin Formel 1-drøm, med en urokkelig tro på sine evner og et brændende ønske om at vende tilbage stærkere end nogensinde før.