Kevin Magnussen deler bekymrende nyt: "En af de svageste"

05/09/2023 19:30

|

Emil Martesen

Foto: Dan Istitene/Getty Images
Kevin Magnussen har tidligere ytret, at 2023 ikke har været noget at råbe hurra for.

Mest læste i dag

I en sæson, der har været præget af udfordringer og skuffelser, står den erfarne Formel 1-kører, Kevin Magnussen, over for en af de sværeste perioder i karrieren. 

Til trods for en godkendt tilbagevenden i sidste sæson, hvor han blandt andet sikrede en pole position ved sprintløbet i Brasilien, har 2023 ikke været en dans på roser for danskeren. 

Det skriver Formula Nerds.

Med kun to point på kontoen og ingen placeringer i top ti siden Miami Grand Prix, er frustrationerne begyndt at hobe sig op.

Efter det seneste løb ved det Italienske Grand Prix, hvor Magnussen endte på en skuffende 18. plads, delte han ærlige ord omkring sin nuværende situation:

“Selvfølgelig en af ​​de svageste (perioder, red.), ser det ud til. Jeg tror stadig på, at holdet er et stærkere sted, end det har været, men det er bare et paradoks, at vi nok har en af ​​de svageste biler, vi har haft”, udtalte han i et interview med Speedcafe.

Håb forude

Men alt er ikke tabt for Haas-teamet. Magnussen understreger, at der arbejdes hårdt i kulissen for at forbedre bilens præstationer.

Den danske Formel 1-stjerne afslørede dog i samme ombæring, at ‘der bliver arbejdet i kulissen’, og at teamet arbejder på højtryk for at ‘bringe de dele til bilen’, der kan vende skuden. 

Han fastholder en positiv tilgang, idet han understreger, at det nu handler om at have tålmodighed og fortsætte med at arbejde med de ressourcer, de har til rådighed.

Mens Magnussens holdkammerat, Nico Hülkenberg, synes at have en mere positiv tilgang til sæsonen, er det klart, at Haas-teamet står over for en kritisk periode, hvilket Magnussen ikke har været bleg for at sætte ord på.

Både Magnussen og Hülkenberg vil fortsætte med teamet i den kommende sæson.