Carlos Sainz fra himmel til helvede: Gik fra podium direkte til tyveri af million-ur

Af: Emil Martesen

|

04/09/2023 12:15

Mest læste i dag

Carlos Sainz, den talentfulde spanske racerkører, oplevede en sand følelsesmæssig rutsjebanetur i Monza. Efter et løb, hvor han gav alt for at sikre sig en tredjeplads og sin første podieplacering i sæsonen, blev Sainz udsat for en uheldig hændelse.

Det skriver Noticias24.

Da han forlod Hotel Armani i Milano, blev han konfronteret af to individer, som stjal hans Richard Mille-ur, værdiansat til næsten en halv million euro.

Men Sainz’ kampånd lod sig ikke knække. På trods af trætheden fra løbet jagtede han tyvene med hjælp fra nogle forbipasserende. Takket være hans hurtige reaktion og støtte fra folkene omkring ham, kunne politiet gribe ind og anholde forbryderne i Monte Napoleone-området.

Milanos statspoliti udtalte i en pressemeddelelse: “Denne eftermiddag i Monte Napoleone-området i Milano anholdt vi tre marokkanske borgere på 18, 19 og 20 år for at forsøge at stjæle fra Ferrari-køreren, Carlos Sainz. Tæt på Hotel Armani nærmede de tre sig køreren, og en af dem snuppede uret. Sainz og nogle omkringstående lykkedes med at anholde en af tyvene, mens andre medlemmer af Ferrari-teamet anholdt de to andre.”

Denne hændelse minder om en lignende episode, der skete for Charles Leclerc, Sainz’ teamkammerat, for omkring halvandet år siden. Leclerc blev nærmet af falske fans, der ønskede at tage en selfie med ham, og de stjal hans Richard Mille-ur, værdiansat til omkring 2 millioner euro. I den sag blev fire personer, tre italienere og en kvinde, anholdt næsten et år efter tyveriet.