Kevin Magnussen slet ikke tilfreds: 'Værste løb nogensinde'

04/09/2023 12:25

|

Nicolai Busekist

Foto: Michael Potts/BSR Agency/Getty Images
Kevin Magnussen var langt fra tilfreds efter søndagens løb, hvor det igen blev til nul point for ham og Haas.

Mest læste i dag

Efter søndagens løb, hvor Kevin Magnussen måtte tage til takke med en sidsteplads på Monza i Italien, var han bestemt ikke tilfreds.

I et interview efter løbet gik han så vidt, at han sagde, at det kan have været hans værste løb nogensinde. Derfor var han tydeligvis var meget skuffet over, hvad han kunne få ud af sin bil.

"Jeg tror, det må være det værste løb nogensinde. Ingen pace. Ingen balance. Helt, helt håbløst," sagde han ifølge B.T. til Viaplay efter løbet.

Han gjorde det også klart, at han længe sad fast bag de kørere, der kæmpede om løbets andenplads. Derfor havde han ikke mulighed for at bevæge sig frem.

I samme ombæring understregede han også, at der stadig er meget arbejde at gøre for ham og Haas. Hverken han eller holdkammeraten Nico Hülkenberg var tæt på at få point, og derfor er der afgjort brug for ændringer.

"Sad selvfølgelig også fast bag de førende, de var lidt hurtigere end mig. Men til sidst var de ikke hurtigere end mig, og så lå jeg ligesom bare bag de tre, der kæmpede om andenpladsen. Virkelig sløjt løb. Ikke så meget mere at sige, end at vi har et stort bjerg, vi skal bestige," sagde han også.

Han startede som den næstsidste kører i feltet, men endte med at slutte sidst. Dog var to kørere udgået inden da, og han kørte derfor over målstregen som nummer 18.

Flere gange forsøgte holdet sig med at skifte dæk på danskerens bil, men det havde ikke den store effekt. Derfor lykkedes det heller ikke for den danske racerkører at kæmpe sig tilbage til feltet.

Desuden var det ikke kun Kevin, det gik skidt for. Hülkenberg kæmpede også med at presse mere ud af bilen, hvilket han ikke havde den store succes med. Derfor måtte han nøjes med at slutte blot én plads foran sin danske holdkammerat.

Som det sandsynligvis var forventet af de fleste, var det Max Verstappen, der endte med at vinde løbet. Dermed har han nu overtaget rekorden for flest løbssejre i træk, som han tidligere delte med Sebastian Vettel.