Lewis Hamilton med gode nyheder: Nu er det på plads

Af: Rikki Jørgensen

|

31/08/2023 20:23

Torsdag blev det officielt bekræftet af begge involverede parter: Lewis Hamilton har underskrevet en ny kontrakt, der sikrer ham en plads i Formel 1 med Mercedes-teamet. Den syvdobbelte verdensmester vil fortsætte sit samarbejde med det prestigefyldte team.

Mest læste i dag

Efter den aktuelle Formel 1-sæson behøver Hamilton ikke at bekymre sig om sin fremtid i sporten. Både han og Mercedes-teamet har bekræftet, at de vil forlænge deres samarbejde i yderligere to sæsoner. Samme beslutning er truffet for Hamiltons holdkammerat, George Russell, som også vil fortsætte hos Mercedes. Dette blev bekræftet af Mercedes-AMG gennem en officiel pressemeddelelse.

Disse nye kontrakter hos Mercedes har sat en stopper for de mange spekulationer omkring Hamiltons fremtidige karriere i Formel 1. Der har været mange rygter og spekulationer, især efter Hamilton mistede sit 8. verdensmesterskab til Max Verstappen fra Holland i den sidste runde af 2021-sæsonen.

Siden da har Verstappen ikke set sig tilbage. Der er stor sandsynlighed for, at den 25-årige Red Bull-kører kan vinde sit andet verdensmesterskab i sin karriere ved det kommende Japans Grand Prix den 24. september.

På nuværende tidspunkt ligger Hamilton på en fjerdeplads med 156 point i kørernes mesterskab, hvilket er langt bag Verstappens imponerende 339 point.