Max Verstappen taler ud: "Det er spild af tid"

Af: Jesper Bengtson

|

09/06/2024 07:47

Formel 1
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den forsvarende verdensmester lægger ikke fingre imellem.

Mest læste i dag

Formel 1-stjernen Max Verstappen havde en udfordrende dag under træningen i Montreal, hvor han sluttede som nummer fem i den første session og endte på en 18.-plads i den anden.

Mens konkurrenterne kommer tættere og tættere på, vælger Verstappen at fokusere på sit eget arbejde i stedet for at bekymre sig om dem.

Sådan skriver mediet Krone.

"Konkurrencen er kommet tættere på, men jeg tænker ikke så meget over det. I sidste ende er det bare spild af tid og energi. Jeg prøver at koncentrere mig om mit eget arbejde", lød det fra Verstappen umiddelbart efter skuffelsen

Dette synspunkt afspejler hans overbevisning om, at det er vigtigere at løse egne udfordringer end at blive distraheret af, hvordan det går for rivalerne.

Red Bull Racing har haft udfordringer siden introduktionen af deres nye bilkoncept i 2022. Verstappen anerkender disse problemer, men han tror ikke på, at det kan fikses fra den ene dag til den anden:

"At udvikle en bil, der absorberer bump bedre, er ikke noget, man kan gøre fra den ene dag til den anden. Jeg er overbevist om, at vi vil gøre fremskridt i denne sæson, men en del af problemet er også konceptuelt," udtalte han.

Verstappen påpegede også de begrænsninger, som budgetloftet medfører, hvilket gør det svært for holdet at eksperimentere og foretage omfattende ændringer:

"Når man tænker på budgetloftet, kan man dog ikke gøre alt, hvad man kunne tænke dig at prøve", sagde han.

Monaco Grand Prix, hvor Verstappen sluttede som nummer seks, viste holdet deres svage punkter. Verstappen forbliver dog optimistisk, og han har trods alt stadig 31 point ned til nummer to, som i skrivende stund er Charles Leclerc.