Medie: Sådan vil Toto Wolff lokke Max Verstappen til Mercedes

03/04/2024 17:03

|

Nicolai Busekist

Foto: Jay Hirano Photography / Shutterstock.com
Mercedes-chef Toto Wolff mener, at han kan lokke Max Verstappen væk fra Red Bull. Det vil han gøre ved at ansætte en af deres vigtige ingeniører.

Mest læste i dag

Mercedes-boss Toto Wolff er på jagt efter en erstatning for den syvdobbelte verdensmester Lewis Hamilton, som har meddelt, at han skifter til Ferrari efter denne sæson.

Og ifølge F1 Oversteer har østrigeren nu udtænkt en ny plan for at lokke Max Verstappen væk fra Red Bull. Wolff mener, at han har fundet 'den rette nøgle til at overbevise Verstappen' til at forlade Red Bull.

Han har rettet blikket mod chefingeniør Pierre Wache, der bedst kan beskrives som værende designeren Adrian Neweys 'højre hånd'. Verstappens lejr betragter den 49-årige som endnu vigtigere end Newey, og derfor kan han være tilbøjelig til at følge ham ud af døren.

Dette kan potentielt spolere Aston Martins plan om at lave en dobbeltaftale med Newey og Verstappen.

Lawrence Stroll håbede, at kapringen af Newey kunne overtale den hollandske stjerne til at 'slå sig ned' ved Silverstone, men det er usandsynligt, at han vil få succes med dette.

Mens kørermarkedet i Formel 1 forventes at være særligt livligt i år, dels på grund af Hamiltons chokerende skifte og dels fordi mere end halvdelen af feltet står uden kontrakt, er der også kampe i gang bag kulisserne.

Faktisk kom det frem tidligere i år, at Wache kunne ende med at følge Hamilton til Ferrari, hvilket klart ville være et slag for Red Bull. Hidtil har der dog intet været meldt ud om, at Wache har besluttet sig for at forlade Red Bull. Det kan derfor ikke udelukkes, at han bliver på holdet.