Mercedes giver stort hint om Lewis Hamiltons mulige afløser

Af: Nicolai Busekist

|

21/04/2024 07:00

Med Lewis Hamiltons skifte fra Mercedes til Ferrari i 2025, skal Toto Wolffs hold finde en afløser, og det kan de potentielt allerede have gjort.

Mest læste i dag

Det er et par måneder siden, at Lewis Hamilton annoncerede, at han forlader Mercedes ved sæsonens slutning. Hamilton skifter Silver Arrows ud med Ferrari i 2025. Her skal han forsøge at vinde sin ottende titel.

Dette efterlader naturligvis et ledigt sæde ved siden af George Russell i den kommende sæson. Der er allerede en liste af navne allerede under overvejelser, men det ser ud til, at Mercedes har givet et stort hint om, hvem der overtage sædet fra den syvdobbelte verdensmester.

McLarens Oscar Piastri, RB's Daniel Ricciardo, Mercedes' reservekører Mick Schumacher og manden han erstatter hos Ferrari, Carlos Sainz Jr, er alle blevet nævnt som hans mulige afløser.

Dog kan Mercedes have givet et stort hint om, hvem der skal erstatte den mest succesfulde kører i historien, da teamet giver F2-debutanten Andrea Kimi Antonelli en chance bag rattet. Den 17-årige vil tilbringe to dage med at køre Mercedes' bil fra 2021 på Red Bull Ring i Østrig den 16. og 17. april. Det skriver GiveMeSport.

Efter en imponerende sæson i F4 sidste år, blev Antonelli forfremmet direkte til Formel 2 i den aktuelle sæson, hvor han har fortsat, hvor han slap. Han kører for Prema ved siden af Oliver Bearman, som sluttede på 7.-pladsen ved Saudi Arabian Grand Prix i år, hvor han afløste Sainz Jr efter hans operation for blindtarmsbetændelse.

Efter tre løb er Antonelli på 9.-pladsen. Hans hidtil bedste placering var i Melbourne, hvor han blev nummer fire i sidste måned. En solid sæson kan potentielt overbevise Mercedes om at tage en chance og give ham et sæde i 2025. Det skyldes især, at han har et personligt forhold til teamchef Toto Wolff, eftersom hans familie har bånd til den østrigske forretningsmand.