Max Verstappen giver hidtil største hint om sin fremtid efter rygter om Mercedes-skifte

31/03/2024 16:03

|

Nicolai Busekist

Foto: Lars Baron/Getty Images
Max Verstappen har givet sit hidtil største hint om sin fremtid, efter rygter om et skifte til Mercedes, hvor han kan afløse Lewis Hamilton.

Mest læste i dag

Max Verstappen har etableret sig som den dominerende kraft i den nuværende Formel 1-æra, da han har vundet de sidste tre verdensmesterskaber.

Selvom hans nuværende kontrakt først udløber ved udgangen af 2028, har Verstappen de seneste uger været rygtet væk fra Red Bull. Dette har primært været forårsaget af sagen omkring teamchef Christian Horner.

Verstappens far, Jos, opfordrede Horner til at forlade sin stilling efter det indledende Bahrain Grand Prix. Her anklagede han den langvarige teamchef for 'at spille offer, selvom det er ham, der skaber problemerne'.

Midt i bekymringerne om, at Verstappen kan forlade Red Bull for at efterfølge Lewis Hamilton hos Mercedes i 2025, udtalte Horner i Saudi-Arabien, at 'ingen er større end holdet'.

I et interview med det hollandske medie AD har Verstappen kraftigt antydet, at han har forpligtet sig til at blive hos Red Bull. Han har nemlig hævdet, at usikkerheden om hans fremtid har nået sit højdepunkt - og at han er villig til personligt at forsikre Red Bull-holdet om, at han ikke smutter.

"I øjeblikket er ingen bange for det, tror jeg. Men for to uger siden? Mwah, det kunne være," sagde han.

"Men nogle mennesker læser også meget i medierne. Det gør jeg ikke. Og jeg tror generelt, at det hjælper. Det er, hvad jeg prøver at fortælle folk: at de hellere ikke skal læse det hele for en stund. Og hvis der er spørgsmål, kan alle på holdet altid ringe til mig."

Verstappens udtalelser kommer midt i voksende spekulationer om fremtiden for Red Bulls mangeårige designer Adrian Newey, som angiveligt blev tilbudt en lukrativ kontrakt af Aston Martin i løbet af weekenden i Saudi-Arabien.