Rory McIlroy overrasker: Dokumenterne er indsendt

Af: Nicolai Busekist

|

15/05/2024 12:43

Foto: Ian Johnson/Icon Sportswire via Getty Images
Foto: Ian Johnson/Icon Sportswire via Getty Images
Rory McIlroy virker ikke til at være i tvivl om, at det er den rette beslutning, da dokumenterne allerede er indsendt.

Mest læste i dag

Den 35-årige Rory McIlroy er en af de mest kendte golfspillere i verden. Det viste han senest ved Wells Fargo Championship, som han vandt for fjerde gang i sin karriere.

I denne uge skal han igen i aktion, men denne gang gælder det PGA Championship på Valhalla Golf Course i Louisville. Det er en af de største turneringer i sæsonen, hvorfor man må håbe, at den nordirske stjerne er i stand til at holde fokus.

Hvis han får svært ved dette, er der dog ikke noget at sige til det. Det har nemlig vist sig, at han har ansøgt om skilsmisse fra sin kone Erica. Det blev først rapporteret af TMZ, inden McIlroy selv valgte at udsende en pressemeddelelse, der bekræftede det.

I Danmark er McIlroy ikke blot kendt for at være golfspiller, men også for, at han i 2013 blev forlovet med danske Caroline Wozniacki. Et bryllup blev dog aldrig en realitet, da McIlroy valgte at afslutte forholdet kort inden, de fik sagt ja til hinanden.

Fire år senere blev han endelig gift med amerikanske Erica Stoll, som han også har fået datteren Poppy med. Det var et stjernespækket bryllup, der blev afholdt i 2017, hvor store navne som Stevie Wonder, Chris Martin og Niall Horan var blandt gæsterne.

"Retsdokumenter viser, at den 35-årige golfspiller indsendte skilsmissedokumenterne i Florida i mandags. Årsagen til bruddet står ikke umiddelbart klart. Vi har kontaktet McIlroys advokat for at få en kommentar. Men indtil videre uden held," lød det fra TMZ.

Onsdag er der pressedag forud for PGA Championship, hvorfor det er meget sandsynligt, at der vil blive stilet spørgsmål om skilsmissen til McIlroy. Om det er noget, han ønsker at udtale sig om, er en helt anden sag.