Mikkel Hansen afslører: Det er planen

Af: Nicolai Busekist

|

08/04/2024 09:02

Mikkel Hansen har valgt at indstille sin karriere, hvilket har sået tvivl om, hvad hans fremtid skal byde på.

Mest læste i dag

Det kom som et stort chok, da Mikkel Hansen på et pressemøde meddelte, at han indstiller sin karriere til sommer. Dermed er den danske stjerne i gang med sin sidste sæson, som kommer til at foregå hos Aalborg Håndbold.

At han har valgt at indstille sin karriere som håndboldspiller, har naturligvis skabt en del tvivl. Blandt andet har der været spekuleret i, hvorvidt den 36-årige håndboldspiller og hans familie har planer om at blive boende i Danmark.

Selvom der har været spekuleret en del i, at karrierestoppet også kunne være en form for katalysator for, at han forlader Danmark, så er det ikke tilfældet.

Derimod har Hansen slået fast, at det er planen, at han og familien skal blive i Danmark. Det er dog ikke Aalborg, der kommer til at være hans base - og det har det faktisk slet ikke været, selvom han har spillet i klubben de seneste år.

Danskeren har siden skiftet boet i København med sin familie, og det kommer de også til at gøre fremover. 

"Vi kommer nok til at bo i Danmark, ja. Det er planen," siger han til B.T., da de spørger om den store opmærksomhed, har fået ham til at overveje at bo i udlandet igen.

Selvom det er noget helt andet for Hansen at bo i Danmark, hvor han får en del mere opmærksomhed, end han gjorde, da han f.eks. boede i Paris, får det ham ikke til at forlade landet.

Tværtimod ser det ud til, at han og hans familie er klar til at skabe sig en mere permanent base i Danmark. Netop derfor har de også for nylig købt et nyt hus, hvor han sandsynligvis kommer til at kunne tilbringe mere tid, når karrieren er slut.