Boris Becker afslører: Har fået særlig tilladelse fra Holger Rune

26/11/2023 15:10

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Tennislegenden Boris Becker har fået en særlig tilladelse fra Holger Rune, da han 'ikke kan arbejde uden'.

Mest læste i dag

Hvis man vil have Boris Becker som træner, er der ting, man er nødt til at acceptere. Derfor har han også fået en særlig tilladelse fra Holger Rune, som har forlænget sin aftale med den tyske legende.

I Eurosport-podcasten 'Das Gelbe vom Ball' fortæller Becker, at han har fået lov til at tale lige ud af posen til Rune. Dermed slipper han for at pakke tingene ind, hvilket er vigtigt for ham. Faktisk kan han ikke arbejde uden, mener han selv.

"Jeg har tilladelse til at sige, at du spillede ad helvedes til i dag. Jeg kan ikke arbejde uden det. Det må han leve med og tolerere, for det er den eneste måde at skabe fremskridt," siger han i podcasten.

Da Becker blev hentet ind som træner, var det med et mål om at få en plads ved ATP Finals i Torino. Det blev nået, men det krævede, at den tyske legende tog en snak med den unge dansker først.

"Starten var meget intens, fordi ATP-finalerne i Torino var på spil. Holger havde en virkelig dårlig sommer, hvor han tabte i første runde otte ud af ni gange, og en enkelt gang i anden runde. Vi talte om, hvorfor han havde tabt kampene. Var det hans forhånd eller baghånd, eller var det hans attitude?" siger han.

Da det har været en stor succes for Rune at arbejde sammen med Becker, har han besluttet at forlænge deres samarbejde. Det betyder, at han kommer til at være at finde i Runes spillerboks i hele den kommende sæson.