Caroline Wozniacki har god grund til at juble: Så mange penge tjener de

Af: Jesper Bengtson

|

22/06/2024 18:00

Tennis
Foto: Jimmie48 Photography / Shutterstock.com
Udenfor tennisbanen går godt for Caroline Wozniacki.

Mest læste i dag

Selvom tenniskarrieren ikke har været nogen dans på roser for Caroline Wozniacki, så går det ganske godt på et andet punkt.

Det er i forvejen ikke nogen hemmelighed, at indtjeningen gennem hendes sportskarriere har givet hende nok penge til, at hun kan holde varmen, men hun har også stor succes i erhvervslivet.

Som medejer af virksomheden State Drinks, der producerer energidrikke, kan Wozniacki nu glæde sig over en imponerende økonomisk fremgang.

Virksomheden har netop offentliggjort sit regnskab for sidste år, og tallene taler for sig selv.

State Drinks har vækstet omsætningen med hele 40 procent, hvilket resulterede i en bruttofortjeneste på knap 11 millioner kroner.

Den positive udvikling afspejler sig også i virksomhedens bundlinje, hvor et overskud på 839.503 kroner kan noteres.

Ifølge virksomheden selv skyldes succesen blandt andet en massiv investering i markedsføring både i Danmark og på internationale markeder sidste år.

Drikkene fra State Drinks, som bærer de kendte ansigter af stjerner so, Eriksen og Wozniacki, er kategoriseret som "funktionelle drikke".

Produkterne indeholder nemlig koffein og vitaminer. Kombinationen af produkt og kendisfaktoren har været med til at styrke brandets position på markedet.

På trods af de gode resultater hviler virksomheden ikke på laurbærrene. Ledelsen er allerede i gang med at udvikle nye produkter og udvide eksporten.

Den strategiske satsning forventes at føre til en "stærk vækst" i 2024, hvilket yderligere vil konsolidere State Drinks' position i både det nationale og internationale marked.