Caroline Wozniacki imponerer i solidt comeback

02/04/2024 08:01

|

Nicolai Busekist

Foto: Clive Brunskill/Getty Images
Caroline Wozniacki har god grund til at glæde sig over sit comeback. Det kunne nemlig ikke være gået meget bedre for den danske stjerne.

Mest læste i dag

Danske Caroline Wozniacki har taget hul på sin grussæson med manér. Det gjorde hun i en kamp mod amerikanske McCartney Kessler, der i skrivende stund er nummer 122 i verden.

De to spillere tørnede ind i hinanden i første runde af WTA 500-turneringen i Charleston. Her skulle det vise sig, at det var Wozniacki, der var den klart bedste spiller på dagen.

Amerikaneren formåede slet ikke at spille sig ind i kampen, der nærmest var slut, før den overhovedet var startet. Wozniacki vandt nemlig kampen i to sæt med cifrene 6-0, 6-1, hvilket hun naturligvis ikke kan være andet end tilfreds med.

Wozniacki har fået en plads ved turneringen i Charleston på et wildcard. Hun er med i denne turnering i et forsøg på at hente point nok til at rykke ind i top-104 på ranglisten. Hvis hun formår at gøre dette, er hun nemlig sikker på at kunne få en plads i French Open.

Det bliver dog ikke let for hende at nå dette mål. Hvis hun skal være sikker på at få point nok til at få en plads i top-104, skal hun formentligt nå en kvart- eller semifinale i Charleston.

Derfor bør der ikke være nogen tvivl om, at der er pres på den danske stjerne, der sidste år besluttede sig for at vende tilbage til professionel tennis. 

I næste runde får Wozniacki mulighed for at få revanche, da hun skal spille mod ukrainske Anhelina Kalinina, der slog hende ud af Miami Open for omtrent en uge siden.