Gode nyheder for Caroline Wozniacki: Hun kan få revanche

01/04/2024 10:27

|

Nicolai Busekist

Foto: Jimmie48 Photography / Shutterstock.com
Caroline Wozniacki kan møde Anhelina Kalinina i anden runde af turneringen i Charleston, hvis hun avancerer fra første runde.

Mest læste i dag

En uge efter at være blevet slået ud af Miami Open, har Caroline Wozniacki muligheden for at tage revanche over Anhelina Kalinina fra Ukraine.

Turneringsplanen for næste uges WTA-turnering i Charleston, USA, peger på et muligt møde mellem den danske tennisstjerne og Kalinina i turneringens anden runde. Det skriver Ritzau.

Kalinina, der er placeret som nummer 15 i seedningen, springer første runde over og venter på sin modstander, mens Wozniacki først skal besejre en kvalifikationsspiller. Denne modstanders identitet og kampens tidspunkt er stadig ukendt.

Deres sidste møde i Miami blev en langtrukken kamp, som Wozniacki nok helst vil glemme. Til trods for at have vundet det første sæt med 7-5 og ført 5-2 i det andet, formåede Wozniacki ikke at lukke kampen ved 5-4, hvor hun havde matchpoint.

Kalinina tog i stedet fem games i træk og vendte 5-2 til 5-7, og i det afgørende sæt trak hun det længste strå. Efter en kamp på 3 timer og 18 minutter vandt hun med 6-4. Kalinina, 27 år, er placeret som nummer 36 i verden, men har endnu ikke vundet en WTA-titel.

Wozniacki, der er 33 år og ligger nummer 129 på verdensranglisten, har ikke vundet en turnering siden hun gjorde comeback sidste år. Inden hun stoppede sin karriere tidligt i 2020, havde hun vundet 30 WTA-singlestitler, heriblandt Australian Open i 2018.