Daniil Medvedev reagerer efter chokerende nederlag til Jannik Sinner

31/03/2024 11:55

|

Nicolai Busekist

Foto: Megan Briggs/Getty Images
Daniil Medvedev har udtalt sig efter det chokerende nederlag til Jannik Sinner. Den italienske stjerne vandt i to sæt med cifrene 6-1, 6-2.

Mest læste i dag

Daniil Medvedev har udpeget nogle af aspekterne ved Jannik Sinners spil. Her fremhævede han et bestemt slag, som han mener har været afgørende for italienerens fremgang det seneste år.

Sinner har været i sensationel form de seneste 13 måneder, hvor han har vundet seks titler. Dette omfatter hans første Grand Slam-titel ved Australian Open. Hertil er han rykket op på en 3.-plads på ATP-ranglisten.

Den italienske stjerne har en statistik på 21-1 i 2024, hvor hans hidtil eneste nederlag er kommet i semifinalen ved Indian Wells Open mod Carlos Alcaraz.

Daniil Medvedev har to gange tabt til Sinner i denne sæson, da han både tabte i finalen i Australian Open og i semifinalen i Miami Open.

For lidt over et år siden dominerede Medvedev deres indbyrdes statistik, men Sinner har nu vundet deres seneste fem kampe. Derfor har russeren set Sinners store udvikling med egne øjne.

Spurgt om, hvad hans rival har forbedret, pegede Medvedev på hans serv som hans primære våben. Han indrømmede også, at det er et svært slag at forbedre.

"Som person tror jeg, han er den samme. Vi kender ikke hinanden, sådan rigtig tæt, men vi kommer godt ud af det med hinanden. Jeg ser ingen forskel," sagde han ifølge Tennis365.

"Som spiller laver han færre fejl, han vælger sine slag klogere. Han server 10 gange bedre. Jannik har altid servet godt, men nu serverer han rigtig godt."

"Faktisk undrer jeg mig over, hvordan han har gjort det, for serven er ikke så let et slag at arbejde på. Nu er hans serv en stor forbedring for ham og noget af det, jeg kunne have gjort bedre i dag."