Caroline Wozniacki melder klart ud: Nu er det slut

Af: Jesper Bengtson

|

26/09/2023 13:27

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Tennisstjernen har nu slået fast, at hun har spillet sin sidste officielle tenniskamp i 2023.

Mest læste i dag

Hun kom, hun så, hun brillerede - og nu er det tid til at hvile stængerne og tennisketsjeren.

Den danske tennislegende, Caroline Wozniacki, har besluttet at tage en velfortjent pause for resten af 2023, efter at hun gjorde et imponerende comeback tidligere på året.

Det skriver Ekstra Bladet.

Selvom det er slut med tennis for 2023 for Wozniacki, så er hun klar igen, når kalenderen viser 2024.

Wozniacki indleder nemlig det nye år med stil ved at deltage i WTA 250-turneringen, ASB Classic, i Auckland, New Zealand, der skydes i gang den 1. januar.

Det bliver en særlig begivenhed for Caroline, da hendes børn vil opleve Auckland for første gang.

"Det er fantastisk, at jeg kan komme tilbage og forberede mig så godt som muligt til Australian Open," udtalte Wozniacki begejstret i en pressemeddelelse. Hun udtrykte også sin kærlighed til Auckland-fansene og beskrev begivenheden som "altid fantastisk."

Turneringsdirektøren i Auckland, Nico Lamperin, glæder sig over at byde Wozniacki velkommen tilbage på banen og hylde hende som en bemærkelsesværdig atlet og personlighed.

"Caroline er en ekstraordinær kvinde og rollemodel, både som professionel tennisspiller og som en person, der viser, at moderskab ikke er en hindring (...) Efter at have set hende spille i New York ved jeg, at Caroline kommer til at være en ægte udfordrer her" udtalte han.

Vi ser frem til at følge Caroline Wozniackis fortsatte succes i 2024 og håber på at se hende levere endnu flere uforglemmelige præstationer.