Nadal kommer med overraskende melding: Det vil han efter karrieren

Af: Nicolai Busekist

|

24/09/2023 10:02

Det er ikke nogen hemmelighed, at Rafael Nadal ikke har længe igen som tennisspiller. Derfor spekulerer han på, hvad han vil efter karrieren.

Mest læste i dag

Det er ikke til at komme udenom, at Rafael Nadal er en af de største stjerner, som tennissporten nogensinde har haft glæde af.

Men alt godt kommer – som bekendt – til en ende. Og det gør sig også gældende for Nadals tid som tennisspiller, der forventes at være ovre meget snart.

Den spanske tennisstjerne har været hårdt ramt af skader på det seneste, og han har derfor været nødt til at undergå en operation, som har kostet ham hele denne sæson.

Han kommer derfor ikke tilbage til ATP Touren før næste år, hvilket også forventes at være hans sidste år som professionel tennisspiller.

At han har i sinde at indstille sin karriere som tennisspiller, betyder dog ikke, at han er helt færdig med at involvere sig i sportens verden.

Derimod har han et ønske om at involvere sig i en anden sport, da han én dag håber at kunne se sig selv i rollen som præsident for fodboldklubben Real Madrid.

"Om jeg gerne vil være præsident? Det tænker jeg, at jeg gerne vil. Men lige nu har vi den bedst mulige præsident, siger han spanske Movistar ifølge ESPN.

"Det, jeg tænker i dag, tænker jeg måske ikke i morgen. Man bliver nødt til at vide, om man er kvalificeret til den slags. Jeg er ret realistisk. Jeg kender mine begrænsninger, og jeg ved ikke, om jeg er i stand til det. Det vil tiden vise."

Han fortæller også, at det ikke er noget, han har talt med den nuværende præsident om. Desuden ved han heller ikke, om han overhovedet lever op til kravene, for at kunne blive præsident for klubben.

Den spanske stjerne har ikke været i aktion, siden han blev slået ud af Australian Open i januar. Han har offentliggjort, at han først vender retur næste år, hvorefter han vil trække sig tilbage fra professionel tennis.