Efter overraskende video: Nu indrømmer Holger Rune det

Af: Emil Martesen

|

23/09/2023 18:14

Tennis
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Nu indrømmer den danske tennisstjerne det.

Mest læste i dag

Det er ikke hver dag, at en ung, fremadstormende tennisspiller får anerkendelse fra en legende som Roger Federer.

Men for 20-årige Holger Rune, der allerede har markeret sig som en af sportens mest lovende talenter, blev drømmen til virkelighed.

Den mangeårige verdensetter, omtalte den danske tenniskomet som en af den nye generations store stjerner i en video på Eurosport.

Og Holger Rune lægger ikke skjul på, at han er yderst starstruck over de flotte ord fra en af sine store idoler:

"Jeg indrømmer det. Jeg er starstruck. Jeg blev nødt til at lytte igen, måske tre-fire gange, at Roger nævnte mit navn", skriver en tydeligt begejstret Holger Rune på sociale medier, hvor han også hashtaggede 'legende' i forbindelse med Federer.

Holger Rune har tidligere åbent delt sin beundring for Federer. Som niårig fik han en julegave, der bestod af en tur til Rotterdam udelukkende for at se den schweiziske mester i aktion. Fra at være en ung fan med stjerner i øjnene til nu at blive nævnt af sit idol, har Holger Rune's rejse været intet mindre end eventyrlig:

"Novak Djokovic omskriver historien, Carlos Alcaraz vinder Wimbledon og Medvedev spillede fantastisk i New York. Og de unge bryder også igennem. Rune, Sinner og Alcaraz nåede jeg desværre ikke at spille imod, men jeg synes, at fremtiden ser lys ud", sagde Federer videre i videoen.

Med en fjerdeplads på verdensranglisten og en stribe af turneringssejre og topplaceringer, er Holger Rune ikke blot en stigende stjerne; han er en ung mand med kurs mod tennisens stratosfære.