Caroline Wozniacki raser over journalist: Få minutter senere tager situationen en uventet drejning

Af: Emil Martesen

|

22/09/2023 10:46

Tennis
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Blot få minutter senere tager situationen en uventet drejning.

Mest læste i dag

I en uventet drejning af begivenheder har den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki afsløret, at hun har en hemmelig tvillinge-Instagram-profil – hvilket også kommer bag på tennisstjernen.

Det kom frem, efter at det velkendte sportsmedie Sports Illustrated fejlagtigt citerede Wozniacki for udtalelser, som hun aldrig havde sagt.

Den forvirrende saga begyndte, da Sports Illustrated offentliggjorde citater fra, hvad de troede var Caroline Wozniackis udtalelser om den dopingdømte tennisspiller Simona Halep.

Citaterne lignede noget, Wozniacki kunne sige, men der var bare ét problem: De kom slet ikke fra hende.

Det viser sig, at citaterne blev hentet fra en Instagram-profil, der angiveligt ligner Wozniackis, men som tilhører en helt anden person. Dette førte til en pinlig situation for Sports Illustrated og journalisten Jon Wertheim, der lavede artiklen.

Danskeren viste tænder

Caroline Wozniacki selv tog sagen i egen hånd og gik på Twitter for at afvise de fejlagtige citater og påpege den store fejltagelse. Hun forklarede, at citaterne ikke stammede fra hende, men fra en profil, der forsøgte at efterligne hende:

"Det var IKKE en hacket profil. Du lavede tydeligvis bare ikke din research, og så det var en ikke-verificeret profil uden et flueben. Det er ellers meget let at se på Instagram", skriver hun i et nyt opslag.

Journalisten Jon Wertheim ændrede derefter artiklen og blot en halv time senere indrømmede fejlen på sin egen Twitter-profil. Han hævdede, at der muligvis var tale om en hacket profil eller en imitatorprofil, han havde citeret.

Dog lod det til, at Wozniacki ikke var tilfreds med den forklaring. I en skarp bemærkning på Instagram pointerede hun, at det ikke var en hacket profil, men snarere en ikke-verificeret profil uden det blå flueben, som viser en ægte berømthed på Instagram.