Holger Rune-lejren med overraskende melding

Af: Emil Martesen

|

19/09/2023 09:33

Tennis
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Nu har Rune-lejren meldt ud.

Mest læste i dag

Den danske tennisstjerne Holger Rune har måttet melde afbud til weekendens Laver Cup på grund af rygsmerter, men der er nu gode nyheder på vej.

Det skriver TV 2 Sport.

Efter en grundig scanning mandag er det blevet bekræftet, at Rune ikke vil aflyse flere turneringer.

"Holger fik en blokade i dag (mandag, red.). Han spiller som bekendt ikke Laver Cup, og derfor er planen nu, at vi tager til Beijing lørdag med ankomst søndag", fortæller Aneke Rune til mediet.

Scanningen afslørede ikke noget, som Rune-lejren ikke allerede var oplyst om - nemlig at der er en helingsproces i gang, og at smerten vil forsvinde af sig selv inden for tre måneder.

Blokaden i ryggen hjælper med at lindre smerten, indtil Holger er fuldt helet. Lægerne har tilmed fastlagt retningslinjer for hans fysiske træning.

"Alt i alt er det bare rigtig rart for Holger at vide, at vi er i kontrol med, hvad der foregår, og at han nu bliver smertefri", lyder det yderligere fra Aneke Rune.

For at sikre den bedst mulige behandling har Rune-lejren tilknyttet Kim Larsen fra Team Danmark, som er ekspert inden for rygproblemer.

Han vil følge med til Shanghai for at sikre behandlingerne før og under den kommende ATP 500-turnering, der begynder den 28. september. Efterfølgende venter en stor Masters 1000-turnering i Shanghai.

I Asien bliver det som bekendt Lars Christensen, der fortsat vil guide den unge tennisstjerne mod succes på tennisbanen.