Holger Rune deler stor nyhed

Af: Emil Martesen

|

16/09/2023 20:00

Tennis
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Den danske tennisstjerne deler en stor nyhed.

Mest læste i dag

I tennisverdenen er det ikke kun slagene på banen, der tæller, men også den mentale ro og stabilitet uden for banen.

Dette er en læresætning, som den unge danske tennisstjerne, Holger Rune, har taget til sig, især i kølvandet på en periode præget af uro og tab på banen.

Holger Rune, der har oplevet en turbulent tid med syv tabte kampe i træk, har nu sat en klar kurs for resten af sæsonen:

"Det vigtigste lige nu er ro omkring mig. Ro i mit team, så jeg kan få lov til at spille tennis og være glad inde på banen igen", deler en reflekteret Rune med TV 2 Sport.

Han lægger heller ikke skjul på, at glæden ved spillet er altafgørende, og at 'resultaterne kommer, når man har det godt'.

Denne nyfundne ro og positivitet er kommet i kølvandet på genoptagelsen af samarbejdet med træner Lars Christensen.

Og den danske tenniskomet udstråler en fornyet glæde ved sporten, en glæde der er essentiel, uanset hvilken karrierevej man vælger:

"Det er det vigtigste, synes jeg. Uanset hvilket job man vælger, skal man nyde det. Og det har jeg gjort igen de seneste to uger", siger han med et smil.

Men det er ikke kun uden for banen, at Holger Rune har sat mål.

På banen er ambitionerne lige så klare.

Med syv turneringer tilbage i sæsonen, er målet intet mindre end at kvalificere sig til sæsonfinalerne i Torino, og Frederik Løchte Nielsen, den danske Davis Cup-kaptajn, deler Holger Runes optimisme og tror fast på, at den 20-årige komet vil finde tilbage til sin topform i efteråret.