Holger Rune fanget på kamera med denne uventede ting: Folk kan ikke tro deres egne øjne, når de ser det

Af: Emil Martesen

|

15/09/2023 14:48

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Holger Rune stjæler igen alle overskrifterne.

Mest læste i dag

I tennisverdenens glamourøse og højprofilerede livsstil, er det ikke usædvanligt at se stjernerne pryde sig med et strejf af luksusartikler.

Dette er skam også tilfældet med den danske tenniskomet, Holger Rune, der for nylig blev spottet med et imponerende armbånd, der er intet mindre end et mesterværk fra den franske luksussmykkegigant Van Cleef & Arpels.

Armbåndet, der er en del af den ikoniske Alhambra-kollektion, som første gang så dagens lys i 1968, er et ægte hvidguldarmbånd med en prislapp, der vil få de fleste til at spærre øjnene op - ikke mindre end 50.500 kr:

"En tur på internettet afslører, at der er tale om et Alhambra-armbånd fra den franske luksussmykkegigant Van Cleef & Arpels".

Det skriver SE&HØR. De lægger ikke skjul på, at dette smykke ikke blot er et tegn på Holger Runes succes på tennisbanen, men også en indikation af hans raffinerede smag og sans for luksus.

Men dette er ikke kun en historie om luksus og velstand.

Historien gemmer nemlig på meget mere.

Det er også en historie om venskab og måske endda romantik. Holger Rune har nemlig ikke været den eneste, der har flashet et stykke fra Alhambra-kollektionen. Caroline Donzella, en hollandsk-italiensk ejendomsmægler og en nær ven af den danske tennisstjerne, har også været set med et matchende smykke - en Alhambra-halskæde.

Donzella, der bor i Monaco ligesom Holger Rune, har været en fast tilskuer til mange af hans kampe, og har fulgt ham rundt til turneringer i flere lande.

Når det kommer til spørgsmålet om deres forhold, forbliver Rune dog tavs - men uanset om det er et tegn på en blomstrende romance eller blot et tegn på et dybt venskab, er det tydeligt, at disse to deler en særlig forbindelse, som er forstærket af deres matchende smykker.