Han er tilbage: Disse ting har genfundet Holger Runes styrke

Af: Emil Martesen

|

14/09/2023 10:00

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Holger Rune er for alvor tilbage i fuld vigør.

Mest læste i dag

Efter en række udfordringer på tennisbanen, synes stjernespilleren Holger Rune at have fundet fodfæste igen:

"Jeg har fået styr på kroppen", udtaler en optimistisk Rune til TV 2 Sport, der efter en periode med fysiske skavanker nu ser frem til at genvinde sin selvtillid på banen.

Siden Wimbledon har det været en bumpet vej for den danske tennisstjerne, og det kulminderede ved ATP 1000-turneringen i Cincinnati, hvor den danske tenniskomet blev tvunget til at trække sig midtvejs på grund af rygproblemer.

Men nu stråler Holger Rune igen af fornyet energi og teknisk finesse:

"Jeg har lagt flere banetimer, end jeg har gjort normalt. Jeg har fået mere rytme i mine slag og har arbejdet mere teknisk", deler han videre.

Holger Rune, der har brugt de seneste måneder på intens fysisk træning, føler sig nu klar til at tage udfordringerne op igen.

Det løfter han sløret for i kølvandet på en skuffende første runde exit ved US Open.

Men nu er Holger Rune tilbage på dansk jord, hvor han ser frem til at genfinde sin form og glæde ved spillet, og den unge tenniskomet har øjnene rettet mod fremtiden - nærmere bestemt Davis Cup - der inden længe løber af stablen på dansk grund, når Danmark byder velkommen til Brasilien.

Holger Rune benytter samtidig lejligheden til at understrege sort på hvidt, at det har været et kærkomment pusterum i en ellers hektisk tenniskarriere.