Novak Djokovic sætter ord på græde-episode der tager internettet med storm

15/09/2023 18:00

|

Emil Martesen

Nu sætter Novak Djokovic op på græde-episoden, der for nyligt fandt sted.

Mest læste i dag

I hjertet af Belgrad, på balkonen af byens rådhus, blev en spontan hyldest til nationens sportsstjerner et øjeblik, der vil blive indgraveret i Serbiens kollektive hukommelse.

Tennisikonet Novak Djokovic, der netop havde sikret sin fjerde US Open-titel, blev overvældet af følelser under en uventet fejring sammen med det serbiske basketballhold:

"Det er det smukkeste velkommen for mig, jeg havde nogen at dele det med", sagde en tydeligt bevæget Novak Djokovic, der stod skulder ved skulder med basketballspillerne, som han har beundret i årtier.

Det skriver Express.

Dette øjeblik blev et symbol på national enhed og stolthed, hvor sejrens sødme blev delt i et fællesskab af triumf og gensidig beundring.

Den serbiske tennisstjerne, der netop havde overgået Serena Williams med sin 24. Grand Slam-titel, blev overrasket over den spontane hyldest, der ventede ham i hjemlandet:

"Alt skete så hurtigt for mig i New York, den historiske succes og alt, hvad jeg oplevede der på en måned, har markeret sæsonen for mig", lød det fra en rørt Novak Djokovic, mens han stod foran en jublende menneskemængde, der fejrede både hans og basketballholdets succeser.

Basketballstjernen Borisa Simanic, der var vendt tilbage efter en nyreoperation for at fejre med holdet, blev også hyldet som en nationalhelt.

Novak Djokovic lagde ikke skjul på sin beundring for holdets harmoni og enhed, som førte dem til de største højder, trods få troede på deres chancer:

"De viste, at harmoni og enhed kan føre dem til de største højder," sagde Djokovic, der delte sin glæde over at fejre sammen med 'fantastiske fyre', der gjorde nationen glad med en sølvmedalje, men også mere end det, med de menneskelige værdier de viste.