Nu er den gal igen for Holger Rune

Af: Emil Martesen

|

18/09/2023 16:00

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Nu er den gal igen for den unge danske tennisstjerne.

Mest læste i dag

Den danske tenniskomet, Holger Rune, der tidligere var rangeret som nummer fire i verden, har haft en hård tid med en række tab i sine seneste kampe.

En skæbne der angiveligt synes at være forårsaget af den rygskade, der har plaget ham siden maj.

Og selvom der ikke har været meget at skrive hjem om, så bliver ondt værre for den danske tennisstjerne.

"Jeg ville have elsket at kæmpe for at få trofæet tilbage til Europa med mine holdkammerater, men det er ikke muligt på grund af mine rygproblemer", delte en hudløst ærligt og ikke mindst skuffet Holger Rune på Instagram i kølvandet på beslutning om af trække sig fra Laver Cup.

Til trods for denne tilbageslag, viser Holger Rune en beundringsværdig ånd af optimisme og beslutsomhed. Han ser frem til at repræsentere Danmark i de kommende kinesiske turneringer, som han aldrig har deltaget i før:

"Jeg har aldrig spillet de kinesiske turneringer før, det glæder jeg mig til. Jeg vil gerne gøre det godt der, det bliver spændende og motiverende", sagde Holger Rune, der sigter mod at være klar til China Open i Beijing sidst i september.

Holger Rune erstattes af den spanske spiller Alejandro Davidovich Fokina, der aktuelt er nummer 25 i verden. Fokina vil nu slutte sig til det europæiske hold ledet af tennislegenden Björn Borg i kampen mod et verdenshold anført af John McEnroe.

Men selvom Holger Rune ikke vil være til stede på banen, er det klart, at hans ånd og passion for spillet vil være med ham, mens han hepper på sit hold fra sidelinjen.