Det sure med det søde: Kan ende i kaos for Caroline Wozniacki

03/04/2024 10:22

|

Nicolai Busekist

Foto: Jimmie48 Photography / Shutterstock.com
Det sure med det søde: Kan ende i kaos for Caroline Wozniacki

Mest læste i dag

I disse dage befinder Caroline Wozniacki sig i Charleston. Her er hun tilmeldt en WTA 500-turnering, fordi hun er på jagt efter vigtige point. Det er point, hun er nødt til at hente, hvis hun skal være sikker på at få en plads ved French Open.

Hun er kommet med til turneringen i Charleston på et sent wildcard. Det er hun naturligvis glad for, men det kan også betyde, at hun ender i et decideret kaos. Det vil sandsynligvis være tilfældet, hvis hun går hele vejen til finalen.

Årsagen til dette er, at hun for første gang siden 2015 skal spille Billie Jean King Cup for Danmark. Det lyder måske ikke som et problem, men det er det. Denne turnering, der spilles i Portugal, begynder nemlig allerede dagen efter finalen i Charleston.

Skulle det vise sig, at hun sikrer sig en plads i finalen, kan det derfor blive vanskeligt for hende at nå frem til Portugal til tiden. Hos Dansk Tennis Forbund (DTF) lægger man ikke skjul på, at det er noget, der giver en smule sved på panden.

"Det kan godt blive et logistisk cirkus, hvis Caroline går hele vejen til finalen. Men det er jo et positivt problem for hende," siger Jens Anker Andersen, sportschef hos DTF, til B.T.

"Hun skal gerne komme så hurtigt som muligt efter turneringen, vil jeg sige. Men det er de muliges kunst lige nu, tror jeg. Caroline er meget indstillet på at komme til Portugal så hurtigt, hun kan. Hun kommer jo alene, så hun kan rejse forholdsvis let."