Holger Runes træner afslører: Det var afgørende

03/04/2024 08:20

|

Nicolai Busekist

Foto: Victor Velter / Shutterstock.com
Holger Runes træner, Patrick Mouratoglou, har løftet sløret for, hvad der fik dem til at genoptage deres samarbejde.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at Holger Rune har skiftet en del ud på trænerposten i de seneste sæsoner. Det er noget, som han har fået en del kritik for. At han er endt med at skifte retur til Patrick Mouratoglou, er heller ikke noget, som alle har taget godt imod.

Kun et halvt år efter, at Rune og Mouratoglou besluttede sig for at ophæve deres samarbejde, begyndte de at arbejde sammen igen. Inden da havde Rune dog forsøgt sig med en række andre trænere, men uden helt at finde melodien.

Efter at have genoptaget samarbejdet, er det ikke meget, man har hørt til Mouratoglou. Nu har han dog valgt at åbne op om deres nye samarbejde i et interview med B.T.

I denne forbindelse har han blandt andet afsløret, at det var Rune, der tog initiativ til at genoptage deres samarbejde. Det gjorde han ganske enkelt ved at ringe til den franske stjernetræner.

Det er dog kommet som et chok for mange, at de har besluttet sig for at arbejde sammen igen. Det skyldes blandt andet, at Rune har kritiseret Mouratoglou for at være 'uengageret'. Det var en af grundene til, at de endte med at ophæve deres første samarbejde.

"Et par dage efter, samarbejdet med Boris Becker stoppede, rakte Holger ud til mig og spurgte, om vi ikke skulle tage en snak over en kop kaffe. Vi har egentlig altid holdt kontakten, og jeg synes, der er en masse tillid mellem os," siger han til B.T.

Det tog ikke lang tid for dem at blive enige om, at de skulle give deres samarbejde endnu et forsøg. Denne gang blev der dog lavet en klar aftale om, at de begge skulle gå 100 procent ind i det.

"Så efter jeg fornemmede, at han var klar til at gøre, hvad det kræver for at nå toppen, besluttede vi, at det var det rigtige," siger Mouratoglou.