Ekspert langer ud efter Holger Rune: "Spillede jo langt under niveau"

Af: Nicolai Busekist

|

10/07/2024 13:48

Tennis
Foto: sbonsi / Shutterstock.com
Den danske ekspert har langet ud efter Holger Rune, der mandag aften blev slået ud af Wimbledon.

Mest læste i dag

Holger Rune har stadig et klart mål om at blive den bedste tennisspiller i verden, men for at blive det, skal man også kunne slå de bedste. Det havde den unge dansker en chance for at gøre mandag aften, men det var ingen succes.

I tre sæt, hvor Rune næsten ikke fik et ben til jorden, blev han slået af serbiske Novak Djokovic. Han virkede næsten til at være urørlig, hvorfor den 21-årige dansker måtte se sig slået ud af fjerde runde ved Wimbledon - endda på omtrent to timer.

Peter Bastiansen, der er tennisekspert hos TV 2 Sport, er nærmest i chok over Runes præstation. Han havde nemlig regnet med, at det ville blive en meget lige affære mellem de to stjerner. Det viste sig dog, at kampen langt fra skulle leve op til de forventninger, han havde til den.

"Holger spillede jo langt under sit niveau, og det er egentlig lidt overraskende, for jeg synes, han har spillet fint i Wimbledon. Han er godt nok kommet lidt skævt fra start de to seneste kampe, men jeg troede faktisk, den ville være 50/50, fordi Djokovic heller ikke har spillet særlig godt," siger han til Ekstra Bladet.

Rune kom ikke godt fra start, hvorfor han efter kun syv minutter havde tabt de første tre partier. Ikke nok med det, så havde Djokovic vundet alle tolv point i træk. Det kom bag på Bastiansen, da han er bekendt med, at det at få en god start netop har været et fokuspunkt for træner Kenneth Carlsen.

"Det undrer mig, at han ikke var på fra start, for jeg ved, at han og Kenneth har talt meget om, at det er vigtigt at få en god start på kampene, og specielt mod Djokovic er det vigtigt, han er med. Men i bund og grund var han ikke i nærheden af noget," siger han.