Novak Djokovic raser mod publikum efter Rune-kamp: "Det er ingen undskyldning"

Af: Nicolai Busekist

|

09/07/2024 15:41

Tennis
Foto: Visionhaus/Getty Images
Den serbiske stjerne var rasende på publikum, da han gav sit interview efter sejren over Holger Rune mandag aften.

Mest læste i dag

Der er ingen tvivl om, at Novak Djokovic var den bedste spiller på Centre Court mandag aften. Danske Holger Rune fik nærmest ikke et ben til jorden, og kampen var også overstået meget hurtigere, end de fleste tilskuere måske havde håbet på.

Selvom den serbiske stjerne kunne glæde sig over at have vundet sin kamp, så var han bestemt ikke tilfreds, da han stillede sig foran mikrofonen til sit vinderinterview.

Derimod valgte han at bruge muligheden for at lange ud efter publikum, som han tilsyneladende slet ikke var tilfreds med. Det var især den del af publikum, der havde travlt med at sende buhråb i hans retning, som han havde behov for at sende et par ord efter.

"Til alle, som var respektløse mod mig, hav en goood aften (have a gooodnight, red.)," sagde Djokovic i sit vinderinterview og efterlignede 'Ruuune'-råbene.

"Jeg ved, de heppede på Rune, men det er ingen undskyldning for at buhe af mig. Jeg accepterer det ikke. Jeg har været på touren i mere end 20 år. Jeg kender alle tricks og ved, hvordan det fungerer."

Han sagde også, at det i sidste ende ikke er noget, de rører ham det store. Han har før spillet i mere 'fjendtlige omgivelser', hvilket man kun kan give ham ret i. Han har nemlig før stået i situationer, hvor en hel arena er mod ham.

"Det er fint. Jeg har fokus på de respektfulde tilskuere, der har købt billet for at se kampen og elsker tennis. Jeg har spillet i meget mere fjendtlige omgivelser, så det rører mig ikke," forklarede han også i sit vinderinterview ifølge Ritzau.

Djokovic kunne trække sig sejrrigt ud af kampen i tre sæt med 6-3, 6-4, 6-2 efter kun godt to timers spil. Det har givet ham en plads i kvartfinalen, hvor han skal vinde over Alex de Minaur, såfremt han vil fortsætte sin vej mod finalen.