Holger Rune løfter sløret: Har en klar plan

Af: Nicolai Busekist

|

22/03/2024 09:03

Holger Rune har en klar plan for, hvordan han skal bruge sine dage forud for sin første kamp i Miami Open.

Mest læste i dag

Holger Rune skal i aktion lørdag, hvorfor han har haft god tid til at forberede sig. Det skyldes, at herrernes turnering først er startet en dag senere, end det har været tilfældet for kvinderne.

Desuden har Rune fået lov til at sidde over i første runde på grund af sin plads på ranglisten. Det har dog ikke betydet, at han har ventet med at rejse til Miami.

Tværtimod har han udnyttet, at han har fået god tid til at vænne sig til forholdene. At han har fået mulighed for dette, har han valgt at udnytte, hvorfor han har tilbragt hele denne uge i Miami.

 Til TV 2 Sport fortæller han, at det ikke er helt tilfældigt, at det er blevet sådan. Derimod er det en klar prioritering fra danskerens side. Han har nemlig trænet i Miami de seneste dag, da han har haft brug for at vænne sig til klimaet.

"Jeg skal vænne mig til klimaet her. Det er meget anderledes vejr her end i Indian Wells, så jeg synes egentlig, at det er meget rart at have nogle flere dage, siger Rune.

Og det kan vise sig at være en god idé, at han har sat tid af til dette. Vejret og klimaet har nemlig været et stort tema de første dage af årets Miami Open. Der har især været fokus på den store luftfugtighed, som har påvirket flere af spillerne.

Blandt andet oplevede franske Arthur Cazaux, at han faldt om midt i en kamp, hvorefter han måtte trække sig. Desuden fik Matteo Berrettini et ildebefindende i sin kamp onsdag, hvilket resulterede i nogle ubehagelige scener.