Holger Runes tidligere træner overrasker med særlig afsløring om Novak Djokovic

Af: Nicolai Busekist

|

04/10/2023 17:04

Patrick Mouratoglou, der for nylig stoppede som træner for Holger Rune, er kommet med en særlig afsløring om Novak Djokovic.

Mest læste i dag

Patrick Mouratoglou, der har været træner for nogle af tennissportens største stjerner, herunder Holger Rune, er kommet med en særlig afsløring om serbiske Novak Djokovic.

Den franske træner har nemlig afsløret, at der er tre grunde til, hvorfor han altid har ment, at Djokovic er 'bedre end andre'.

I år har Djokovic spillet sig i finalen i alle fire Grand Slams. Dertil sikrede han sig også rekorden som den spiller, der har vundet flest Grand Slam-titler i karrieren.

Efter at have vundet hele tre Grand Slam-titler i år, er Djokovic den første mandlige spiller til at have vundet 24 stk. Nummer to på listen er Rafael Nadal, der har vundet 22 titler, mens tredjepladsen går til Roger Federer med 20 titler.

Det har taget serberen lang tid at blive indehaver af denne rekord, men det er sket på et perfekt tidspunkt. Federer har allerede trukket sig tilbage, og Nadal forventes at afslutte sin karriere næste år. Derfor er det utænkeligt, at nogen kommer til at stjæle rekorden fra ham.

Og nu afslører Mouratoglou, hvorfor han mener, at Djokovic 'altid har været bedre end andre'.

"Jeg sagde, at Djokovic nok ville være indehaver af rekorden af flest Grand Slam-titler, da han havde vundet 12 eller 13. Det troede jeg af flere grunde. Først og fremmest var han allerede dominerende," siger stjernetræneren i en video på Instagram.

"På det tidspunkt var han bedre end Roger (Federer, red.) og Rafa (Nadal, red.). Selvfølgelig var Rafa altid bedre på grus, men på alle de andre underlag var han overlegen. Desuden var han stadig ung, og jeg vidste, at hans krop var i perfekt form. For mig er han den perfekte atlet til tennis."

"Og for det tredje, vil jeg sige, hans mindset. Han er virkelig en person, der gerne vil dominere. Det faktum, at der var så mange fans af de to andre og mindre af ham er, at han ikke var lige så vellidt som de to andre. Jeg følte, at dette skabte i ham viljen til at tage hævn."