Jannik Sinner i vild bedrift: Den første nogensinde

27/11/2023 15:13

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Jannik Sinner har opnået en vild bedrift, som han er den første nogensinde til at have gjort.

Mest læste i dag

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Jannik Sinner har fået en god afslutning på sin sæson. Først og fremmest spillede han sig frem til finalen ved ATP Finals i Torino. Dernæst har han spillet Davis Cup for Italien, hvor han også har haft stor succes.

Faktisk gik det ham så godt, at Italien vandt hele turneringen, hvilket er første gang i flere årtier. For at opnå denne bedrift, var han nødt til at besejre Novak Djokovic - ikke blot én, men hele to gange.

Dermed kan ifølge statistikmediet OptaAce også bryste sig af at være den første spiller til nogensinde at besejre Novak Djokovic to gange i én runde ved Davis Cup.

"Jannik Sinner er den første spiller nogensinde til at besejre Novak Djokovic to gange i en enkelt Davis Cup-runde," skriver OptaAce på det sociale medie X.

Derfor kan Sinner med stor glæde se frem mod næste sæson, der potentielt kan blive den bedste i hans karriere.

Allerede nu har flere peget på, at 2024 kan blive året, hvor han vinder en Grand Slam. Han er dog ikke den eneste unge spiller, der har et mål om dette. Det samme gør sig gældende for danske Holger Rune.

De to spillede mod hinanden ved ATP Finals. Det endte med at blive en meget tæt affære, som Sinner kunne trække sig sejrrigt ud af. Det er dog værd at nævne, at Rune havde flere chancer for at afgøre kampen.

Sinner kan nu nyde, at han har tid til at koble en smule fra, inden træningen til 2024-sæsonen begynder.