Kendt tv-vært kalder Novak Djokovic for 'monumental idiot' - og giver ham tilbud

Af: Nicolai Busekist

|

10/07/2024 16:51

Tennis
Foto: Victor Velter / Shutterstock.com
Novak Djokovic er blevet kaldt en 'monumental idiot' af en kendt tv-vært, men det er ikke i en negativ forstand.

Mest læste i dag

Piers Morgan har rost Novak Djokovic for at være en 'monumental idiot' ved Wimbledon og har tilbudt tennisspilleren et interview. Den tidligere verdensetter stormede ud af et BBC-interview mandag, hvilket skete kun få timer efter at have kaldt publikum på Centre Court for 'respektløse'.

Djokovic blev vred over fans, der råbte en langtrukken version af Holger Runes navn. Han troede nemlig, at de buhede af ham, selvom det ikke var tilfældet.

Da det blev påpeget, at folk råbte 'Rune', fastholdt Djokovic, at råbet blot var en måde at undgå at lyde som om, de buhede af ham. Det skriver det britiske medie Express.

Senere på dagen gav Djokovic et interview til BBC og blev frustreret over spørgsmålene. Han bad intervieweren om at skifte emne fra diskussionen om hans konflikt med publikum, og den 37-årige stjerne endte med at afslutte interviewet.

Djokovic, der i mange år har været en kontroversiel figur i tennisverdenen, bliver ofte mødt med buhråb på banen. På det seneste er han blevet kritiseret for sine udbrud ved Wimbledon, men ikke alle har noget imod det.

Den britiske tv-personlighed Morgan har rost den 24-dobbelte Grand Slam-mester for at opføre sig som en 'monumental idiot' og slå tilbage mod, hvad han opfatter som uretfærdig fjendtlighed.

Som svar på et opslag fra BBC på det sociale medie X gav Morgan et tilbud til Djokovic om et nyt interview, og insisterede på, at han ikke ville behandle tennisspilleren på samme måde som andre medier.

"Djokovic opfører sig som en monumental idiot ved Wimbledon i år, og jeg er helt med på det," skrev den 59-årige Morgan på X.

"Han fortjener meget mere respekt fra fans og medier, end han får, og han er tydeligvis træt af at lade som om, han er okay med det. Lad os lave et interview, Novak Djokovic - jeg kommer ikke til at behandle dig sådan her."