Novak Djokovic kommer med stikpille til Rafael Nadal

Af: Nicolai Busekist

|

06/11/2023 14:30

Novak Djokovic er kommet med en stikpille til Rafael Nadal, efter sin sejr ved Paris Masters.

Mest læste i dag

Den serbiske stjerne har allerede sikret sig rekorden for flest Grand Slam-titler blandt alle herrespillere. Senere på måneden kan han også vinde sin syvende titel ved ATP Finals, og dermed vil han overgå Roger Federer.

Der er ikke nogen tvivl om, at Djokovic har en helt særlig vindermentalitet, som har presset ham hele hans karriere. Det er denne mentalitet, der har sikret ham en plads blandt 'The Big Three'.

Han har også altid været ærlig omkring, at han gerne vil slå rekorder. Det er helt anderledes end, hvordan Rafael Nadal har grebet sin karriere an. Han har ofte nedtonet sit ønske om at jagte rekorder, og har sagt, at han er 'ligeglad med, om jeg er den ene eller ej, eller historiens bedste, eller ikke historiens bedste'.

Og ifølge Express valget Djokovic at sende en lille stikpille i retning af Nadal efter sejren ved Paris Masters. Her gjorde han det nemlig igen klart, at han vil forsøge at slå så mange rekorder, som han har mulighed for.

"Jeg går efter alle mulige rekorder. Alt hvad jeg kan slå," sagde Djokovic ifølge Express

"Jeg har aldrig haft problemer med at sige det. Og det er derfor, folk ikke kan lide mig. Jeg lod ikke som om som nogle andre… At sige, at det ikke er mit mål, og så at opføre mig anderledes efter... Jeg har altid forsøgt at være i overensstemmelse med, hvad jeg tror," sagde han.

Djokovic vandt søndag sin Masters 1000-titel nummer 40, og derfor har han udbygget sin rekord som den mest vindende tennisspiller på dette niveau.