Rafael Nadal kaster sig over anden sport

Af: Nicolai Busekist

|

07/11/2023 14:00

Tennisstjernen Rafael Nadal har kastet sig over en ny sport, mens han arbejder på at vende tilbage til tennisbanen.

Mest læste i dag

Den spanske legende har ikke været i aktion på tennisbanen siden januar i år. Her måtte han forlade Australian Open med en alvorlig skade, som har holdt ham ude lige siden.

Til en start forsøgte han sig med restitution og genoptræning, men det lykkedes ham ikke.

Efter at være blevet ramt af flere tilbageslag, besluttede han i juni, at han var nødt til at gå under kniven. Derfor har det også længe stået klart, at han ikke ville nå at vende tilbage i denne sæson.

Derimod er der blevet spekuleret en del i, at han er klar til at vende retur til Australian Open næste år. Hidtil har Nadal dog ikke selv ønsket at be- eller afkræfte, hvorvidt det kommer til at ske.

Den 37-årige stjerne bruger dog ikke al sin tid i træningscenteret eller på banen. Derimod tager han sig også tid til at hygge sig lidt i ny og næ.

Og dette har han blandt andet valgt at gøre ved at kaste sig over en helt anden sportsgren. Den spanske stjerne har nemlig delt et billede af, at han har valgt at prøve kræfter med Shuffleboard.

"Lørdag eftermiddag... Nyder min tid et sted, hvor jeg spiller med venner... Kan du gætte, hvad det er dette spil? Jeg elsker det," har han skrevet som tekst til sit opslag på Instagram.

Der bliver naturligvis stadig spekuleret i, hvornår den spanske stjerne vender retur. Der er dog intet, der tyder på, at han kommer til at melde mere ud i år.