Chelsea fører kampen om tysk stjerne med prismærke på 690 millioner

07/11/2023 10:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Chelsea er ikke færdige med at styrke truppen, og fører nu kampen om at hente den tyske stjerne.

Mest læste i dag

Chelsea har brugt rigtig mange penge på at styrke truppen det seneste år. Alligevel er de endnu ikke færdige, men har derimod rettet blikket mod et af de største talenter i Bundesligaen.

På det seneste har der været forlydender om, at Bayer Leverkusen-stjernen Florian Wirtz skulle være på vej væk. Blandt andet har han været kædet sammen med flere klubber i Premier League.

Mediet CaughtOffside skriver, at den 20-årige playmaker er et transfermål for flere Premier League-klubber. Det skulle dog være Chelsea, der fører kampen om at hente Wirtz, der angiveligt har et prismærke på 690 millioner kroner.

Det tyske talent vil sandsynligvis kunne gøre en stor forskel for Chelsea, der har brug for mere kreativitet og kvalitet på sidste tredjedel af banen. De har ikke været i stand til at skabe chancer eller score mål i denne person, og her kan Wirtz potentielt gøre en forskel.

Han kan bryste sig af at være en meget alsidig spiller, der kan fungere både som central midtbanespiller og som kantspiller. Netop derfor vil han kunne tilføje en helt ny dimension til Chelsea-angrebet.

The Blues er dog ikke den eneste klub i Premier League, der har et godt øje til ham. Det har både Manchester City og Liverpool også. Hertil er der også stor interesse fra Bayern München.

Derfor kan det naturligvis ikke udelukkes, at Chelsea ender med at tabe kampen om den 20-årige stjerne.

Der er ikke nogen tvivl om, at de har råd til at købe ham for 690 millioner kroner. Noget helt andet er dog, om de har lyst til at øremærke et sådant beløb til købet. Der er nemlig også andre attraktive muligheder, der kan købes til en lavere pris.