Medie: Derfor kan Pierre-Emile Højbjergs skifte til storklub gå i vasken

Af: Nicolai Busekist

|

06/11/2023 08:56

Pierre-Emile Højbjergs skifte væk fra Tottenham kan gå i vasken af én årsag.

Mest læste i dag

På det seneste har der været en del rygter om, at Pierre-Emile Højbjerg er på vej væk fra Tottenham. Den danske midtbanespiller har i denne sæson tilbragt en del tid på bænken. Dette har ført til rygter om, at den engelske klub overvejer at skille sig af med ham.

Faktisk har der været forlydender om, at han kan forlade London-klubben allerede i januar. Skal det blive en realitet, kræver det dog, at han finder en klub, der vil købe ham. Det skyldes, at Tottenham ikke er åbne for at leje ham ud.

Allerede i sommer var der mange rygter om, at Højbjerg var på vej væk. Selvom der var flere klubber, der viste interesse for ham, blev det ikke til noget. Derfor befinder han sig fortsat i Tottenham.

Selvom han i flere år har været en vigtig spiller for Tottenham, har han i denne sæson tilbragt meget tid på bænken. Det skyldes, at klubbens nye træner, Ange Postecoglou, ikke ønsker at bruge ham.

Ifølge mediet Calciomercato skulle Juventus være meget ivrige efter at hente Højbjerg. Ligeledes skulle Serie A-klubben også være klar til at hente ham allerede i januar. Men der er noget, der kan sætte en stopper for det.

Avisen Gazzetta dello Sport kan nemlig rapportere, at Juventus ganske vist har interesse i ham, men at de helst vil leje ham. I Tottenham har man dog ingen interesse i dette, hvorfor de kun ønsker et rent salg af den 28-årige midtbanespiller.

Angiveligt skulle den italienske klub ikke være villig til at betale de 250 millioner kroner, som Tottenham kræver for ham. Og dette kan ende med, at han ikke forlader klubben i det kommende transfervindue.