Novak Djokovic roser Holger Runes nye samarbejde: Har spillet meget bedre

Af: Nicolai Busekist

|

05/11/2023 09:33

Novak Djokovic har talt i meget positive vendinger om Holger Runes nye samarbejde med tennislegenden Boris Becker.

Mest læste i dag

Fredag aften tørnede Holger Rune og Novak Djokovic sammen i Paris Masters. Kampen måtte ud i tre sæt, før en endelig vinder blev fundet.

Desværre for den 20-årige dansker, kunne han ikke trække sig sejrrigt ud af kampen. Til gengæld kan han glæde sig over at have fået rosende ord med på vejen fra Djokovic.

Den serbiske stjerne har nemlig slået fast, at Runes nye samarbejde med Becker har haft effekt. Han mener, at der allerede nu er sket mærkbare forbedringer, og at han er begyndt at spille bedre tennis.

"Han har spillet meget bedre i de sidste par uger, siden han begyndte at arbejde med Boris," sagde Djokovic ifølge Tennishead.

Djokovic forklarede også, at det var en smule underligt for ham at se Becker i modstanderboksen. Han har nemlig selv haft tyskeren tilknyttet som træner i tre år.

"Det var mærkeligt at se Boris i modstanderboksen, men jeg vidste, at det kunne ske i denne uge. Jeg ønsker Holger og ham alt det bedste i Torino."

Rune har tidligere afsløret, at samarbejdet med Becker kommer til at vare året ud. Kommer det til at fungere for begge parter, kan det dog blive forlænget.

"Vi har kendt hinanden i nogle år nu. Jeg tænkte, at han har stor erfaring fra sin egen karriere, men også som træner," sagde Rune.

"Vi snakkede lidt, og vi havde en fantastisk træningsuge i Monaco, og her er vi. Det var min egen beslutning at se mig omkring efter, hvad jeg troede ville passe mig. Jeg tænkte, at det her ville være godt, og det viste sig at være godt. Så jeg er meget glad og tilfreds med det."