Barcas-fansene har ventet længe: Nu kommer Xavi med god nyhed

Af: Nicolai Busekist

|

04/11/2023 12:30

Barcelonas fans har ventet længe på det, og nu kan Xavi endelig melde noget positivt ud.

Mest læste i dag

I lang tid har Barcelona-fansene ventet på, at en af deres store stjerner ville vende retur fra skadesbænken. Og det sker endelig.

Pedri har nemlig fået det grønne lys af lægestaben i Barcelona, og er blevet udtaget til kamptruppen af træner Xavi. Det er første gang siden slutningen af august, at den 20-årige midtbanespiller har været med i truppen.

Det betyder naturligvis også, at Pedri har trænet med forud for lørdagens kamp, hvor Barcelona spiller mod Real Sociedad.

Den spanske stjerne har ikke været i stand til at spille i de seneste måneder, fordi han har været ude med en slem muskelskade. Denne skade har medført, at Xavi har været nødt til at klare sig uden ham i 12 kampe.

Generelt har Barcelona været hårdt ramt af skader i de seneste måneder. Derfor er det også en positiv nyhed for Xavi, at han igen har mulighed for at udtage Pedri til truppen.

Det betyder dog ikke, at Barcelona er fuldtallige på midtbanen, da Frenkie de Jong fortsat er ude med en skade. Det samme gør sig gældende for Sergi Roberto, som Xavi også har haft en tendens til at bruge på midtbanen.

Xavi kan også trække på danske Andreas Christensen til lørdagens kamp, hvor han også er blevet udtaget til truppen.

Han har også bøvlet med skader i denne sæson, men var også på banen i alle 90 minutter, da Barcelona senest tabte til 2-1 til Real Madrid. I kampen mod Sociedad skal 'AC' og co. forsøge at score tre point, for at hale ind på Madrid i toppen af tabellen.