Bayern München i chokerende nederlag: Tabte til hold fra tredjebedste række

Af: Nicolai Busekist

|

02/11/2023 12:30

Onsdag aften blev Bayern München slået ud af den tyske pokalturnering af et hold fra den tredjebedste tyske række.

Mest læste i dag

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at de færreste havde regnet med, at det ville ske. Ikke desto mindre formåede Bayern München ikke at sikre sig avancement i den tyske pokalturnering.

Det skyldes, at de på nærmest sensationel vis blev slået af Saarbrucken, der spiller i den tredjebedste række i Tyskland. Det skriver Ritzau.

Hverken tilskuere eller eksperter havde regnet med, at Saarbrucken ville have den mindste chance for at vinde kampen. Det havde de heller ikke hos bookmakerne, hvor en sejr til Saarbrucken inden opgøret gav hele 29 gange igen.

Alligevel endte det med et nederlag til München, da Saarbrucken scorede til 2-1 seks minutter inde i overtiden. Da Thomas Tuchels tropper ikke fik udlignet, er det en kendsgerning, at de nu er ude af den tyske pokalturnering.

Man skulle måske tro, at Tuchel havde ladet sine store navne sidde på bænken, men det var faktisk ikke tilfældet. Tværtimod havde han profiler som Thomas Müller, Leroy Sane og Joshua Kimmich på banen fra start.

Kampen fik da også den start, som de fleste havde regnet med. Omtrent 15 minutter inde i kampen kunne Müller bringe den tyske storklub i front.

Derfra sad de fleste nok med en klar forventning om, at München ville køre en sikker sejr hjem. Men sådan kom det ikke til at gå. Først udlignede Patrick Sontheimer i tillægstiden af første halvleg, inden holdet bragte sig foran.

Det vigtigste mål i kampen blev scoret af Marcel Gaus dybt inde i tillægstiden, og han sendte dermed holdet fra den tredjebedste række ud i stor jubel.