Kylian Mbappé startede 'fodbolds næste store rivalisering' ved Ballon d'Or-uddelingen

Af: Nicolai Busekist

|

01/11/2023 09:00

Kylian Mbappé har sparket gang i den næste store rivalisering i fodbold under mandagens Ballon d'Or-uddeling.

Mest læste i dag

Franske Kylian Mbappé var dukket op til mandagens prisuddeling i Paris, men han forlod stedet tomhændet. Han blev ikke kåret som vinder af hverken Ballon d'Or- eller Gerd Müller-trofæet.

Derimod måtte han se sin tidligere holdkammerat Lionel Messi vinde sin ottende Ballon d'Or. Desuden måtte han acceptere at tabe Gerd Müller-trofæet til norske Erling Haaland.

Og det var netop i denne forbindelse, at han startede fodboldens næste store rivalisering. Den 24-årige Mbappé så nemlig ikke videre begejstret ud, da han klappede af Haaland, som tog imod Gerd Müller-trofæet i den franske hovedstad.

Haaland havde en fænomenal sæson sidste år, hvor han scorede hele 56 mål for klub og land. Dermed overgik han alle andre angribere i hele Europa, hvilket også omfatter Mbappé.

Den franske profil havde dog også en god sæson, da han kun var to mål efter den unge nordmand. Og da Haaland gik op for at tage imod sit trofæ, så Mbappé ikke ud til at være specielt glad. Tværtimod nøjedes han med at give rivalen et beskedent klap.

Fans opdagede øjeblikket og har taget til de sociale medier for at hævde, at den næste store rivalisering i fodbold er begyndt.

"Han bevæger sig, som om han var tvunget til at klappe," skrev en bruger ifølge The Sun.

"Rivaliseringen er allerede begyndt. De næste par år vil være umagen værd," lød det fra en anden.

"Meget 'kedsommelig far ved koncert'-vibes," skrev en tredje.

"Det er ved at blive en Ronaldo-Messi-affære mellem de to. Der er også Bellingham der. Mbappé burde forlade PSG, hvis han virkelig vil have den pris," kommenterede en fjerde.