Andy Murray kommer med chokerende indrømmelse

Af: Nicolai Busekist

|

31/10/2023 18:30

Andy Murray er kommet med en chokerende indrømmelse efter sit nederlag til Alex de Minaur.

Mest læste i dag

Efter et nederlag til Alex de Minaur er Andy Murray ude af Paris Masters efter første runde. Og efter kampen kom den skotske stjerne med en chokerende indrømmelse.

Murray havde tabt sine fem tidligere kampe mod australieren, herunder tre i denne sæson. Den dårlige stime så dog ud til at få sin ende mandag, da han havde bragt sig i front med 5-2 i det afgørende sæt.

Den 36-årige stjerne formåede dog ikke at vinde de to næste servepartier, selvom han faktisk havde et matchpoint i et af dem. Efter lidt over tre timer på banen, vandt De Minaur kampen med cifrene 7-6, 4-6 og 7-5.

Murrays temperament kogte over under det sidste sæt, hvor han væltede flasker og håndklæder af sin bænk mellem to partier. Kort tid efter smadrede han sin ketcher i gulvet efter det sidste point.

Den skuffende form har fået den 36-årige dobbelte Wimbledon-mester til at stille spørgsmålstegn ved, hvad han ellers skal gøre for at vende tilbage til at vinde.

"Jeg nyder det ikke rigtigt lige nu i forhold til, hvordan jeg har det på banen, og hvordan jeg spiller," sagde Murray ifølge STV News.

"De sidste fem til seks måneder har ikke været så sjove. Jeg er nødt til at prøve at finde noget af den nydelse tilbage, for at spille sådan en kamp er der ikke meget positivt over."

"Når jeg spiller et godt point, kommer jeg ikke rigtig bag mig selv. Og i de vigtige øjeblikke… Den vilje til at vinde og kæmpe, som altid har været en ret stor del af mit spil..."