Peter Schmeichel kritiserer United-profil efter City-nederlag

30/10/2023 14:10

|

Nicolai Busekist

Foto: James Gill - Danehouse/Getty Images
Tidligere Manchester United-målmand Peter Schmeichel har rettet kritik af en United-spiller efter nederlaget til Manchester City.

Mest læste i dag

Manchester United startede fint i kampen mod Manchester City, men endte med at tabe 3-0. Dermed fik Erik ten Hag og co. ikke point med fra hjemmekampen på Old Trafford.

Der var flere United-spillere, der ikke leverede en god præstation, men især én spiller har fået kritik. En af dem, der har kritiseret United-spilleren, er den danske tidligere United-målmand Peter Schmeichel.

Den tidligere landsholdsmålmand havde nemlig ikke specielt pæne ord at sige om Sofyan Amrabat efter kampen. Han nåede dog kun at være på banen i 45 minutter, inden Ten Hag besluttede sig for at hive ham ud.

På trods af dette, så har Schmeichel ikke tøvet med at rette kritik af Amrabats præstation i opgøret mod City.

"Jeg ved ikke, hvad hans spilleplan var. Jeg ved ikke, hvad han sagde til spillerne, men når han siger, at de spillede en god første halvleg, er jeg ikke enig," sagde han ifølge Mirror.

"Han laver en ændring i pausen. Det er der en grund til, fordi det ikke fungerede på midtbanen. Amrabat var så langt væk fra det tempo, at Man City stort set kunne gøre, hvad de ville."

"Og chancerne… Ja, vi havde chancer, men de kom alle fra Manchester Citys fejl. Det var ikke sådan, at vi skabte noget."

Det var derfor især Amrabats tempo, som Schmeichel rettede kritik af. Den marokkanske spiller har da også ved flere lejligheder vist, at han ikke kan følge med, når tempoet bliver højt.

Netop derfor har mange også stillet spørgsmålstegn ved, hvorfor Ten Hag har valgt at hente ham til Old Trafford.