Rasmus Højlund taler ud om United-start: 'Jeg kender mit værd'

28/10/2023 09:00

|

Nicolai Busekist

Foto: Michael Steele/Getty Images
Rasmus Højlund er denne sommer skiftet til Manchester United, som betalte dyrt for at hente ham i Atalanta.

Mest læste i dag

20-årige Rasmus Højlund blev i sommer Danmarks dyreste fodboldspiller, da han blev solgt til Manchester United for 75 millioner euro. Det svarer til omtrent 560 millioner danske kroner.

Efter sit skifte har det desværre været sløjt med målscoringen. Hidtil er det blevet til tre mål i 10 kampe. Alle hans mål er blevet scoret i Champions League, hvorfor han endnu ikke har scoret sit første Premier League-mål.

Dette har fået folk til at tvivle om, at den unge dansker er de mange penge værd. Og nu har Højlund selv udtalt sig om starten i United, hvor holdet generelt har kæmpet meget med formen.

"Det har været okay. Jeg har gjort mit bedste hver gang jeg spiller, men jeg mangler stadig at finde rytmen. Vi har kæmpet lidt, men vi nærmer os nu. Vi har haft tre sejre i træk, så det er meget positivt," sagde Højlund ifølge Sportsmole efter kampen mod FC København.

"Helt sikkert (er stadig ved at vænne sig til Premier League, red.). Jeg forbedrer mig hver dag, og mine holdkammerater begynder også at se mine mønstre i spillet, så det bliver bedre og bedre hver dag."

"Jeg kender mit værd. Jeg ved, at jeg skal præstere hver dag, fordi jeg spiller for Manchester United. I sidste ende er jeg kun 20 år gammel, og jeg er ikke den færdige artikel endnu."

"Jeg har stadig meget at forbedre, og jeg kommer langsomt dertil. Jeg synes, jeg har fået en fin start på sæsonen, og nu skal vi fortsætte med at bygge på. Målene skal nok komme i Premier League."

Højlund får mulighed for at score sit første Premier League-mål, når der søndag bliver spillet derby på Old Trafford.